Nu var det galet länge sedan jag skrev något, mycket för att jag varit helt slut och för att det gått i 100 km/timmen, ingen jättebra combo kanske men oj vad vi haft kul. 2015 blev ett helt galet år för oss. Vi tog på allvar klivet utanför Sverige, utökade vårt team med flera underbara personer både på hemmaplan och utomlands och lanserade mängder med nya produkter.

Förra veckan var jag i Indien igen och designade nya saker tillsammans med min kollega Jenny. Jag tror aldrig jag haft en sån lyckad resa, det bara pirrar i magen för att få ta dem från produktion och sedan lansera dem. Till GHS i mars så kommer det såklart finnas härliga nyheter i montern. Dessutom har jag fått äran att föreläsa på Hästföretagarforum den 24:e mars med rubriken ”Att erövra världen”. Jag fick i uppgift att inspirera deltagarna så mycket att de inte kan sova på natten efter, så det ska jag verkligen se till att göra. Grymt taggad!

Imorgon åker jag och Sofia till Wellington, Florida och ska träffa ryttare och signa ytterligare två nya personer i vårt team därborta. USA är idag vår andra största marknad och vi växer där och då gäller det att stötta dem. I Indien var det inte speciellt varmt, de har ju vinter där de med, så det var ca 15 – 17 grader vilket inte är så kallt men det blåste och regnade och var burrigt värre. Florida lovar dock solsken och 30-graderas värme.

Sist jag var i Wellington var i mars förra året, så nu är säsongen igång på allvar och jag längtar massor!

IMG_4146-0.JPGIMG_4447.JPG IMG_4240.JPG IMG_4283.JPG IMG_4348.JPG

 

Share:

2 comments

  1. Sandra 8 mars, 2016 at 17:14 Svara

    Ni borde slå er in på bettmarknaden med anatomiska bett 🙂 Och slåss för att fler syntetiska bett ska godkännas i TR!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *