Åhhhhhhh, finns det något jobbigare än att vara jetleggad? Ja, så klart det gör men det är ingen rolig känsla. Man vet liksom inte vad som är upp och ner. Att flyga bakåt i tiden är lättare än att flyga framåt och när man dessutom inte kan sova på plan så blir det många vakna timmar.

Men det är skönt att vara hemma även om jag alla dagar i veckan skulle åka tillbaka. Vädret, människorna, hästarna… Sen är allting så rent och vackert. Trottoaren här är mer välskött än vanliga trädgårdar hemma dessutom står dollarn väldigt lågt nu så shoppingen var extra rolig. Bara det att de har så goda isdrinkar och olika kaffesorter och ja, allt är liksom lite mer än hemma. Ok, de har en annan befolkningsmängd och ett annat klimat, men det gör att det känns ganska nytt och annorlunda för oss. Härligt! Jag längtar redan tillbaka.

Nu är det nya tag hemma som gäller och i framtiden ska vi alltid ha en person hemma som kan besvara mejl. Ibland krävs det att man upplever något för att komma på att man måste förändra och det har vi gjort nu. Så framöver ska vi alltid ha någon hemma som kan besvara mejl och packa era ordar. Vi växer och ibland är vi själva kanske sist med att märka det, haha, men vi ska fixa det!

Jag avslutar med detta mejl jag fick från OS-satsande landslagsryttaren Jennie Larsson.

Har provat High Function på en ny tillridningshäst idag. Han har varit väldigt spänd runt käkar och nacke tidigare. Idag var första dagen jag fick en riktigt fin känsla i handen. Han blev väldigt Avspänd och riktigt lyhörd började försiktigt ”suga” lite på bettet till och med . Väldigt skoj att prova tränset på hästar som har just väldigt spända käkar och är oftast då väldigt torra och lite oelastiska i sin kontakt.

Kram Jennie

20140212-084848.jpg

Ha en underbar dag!

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *