Business boostInspirationProdukterVardagsliv

Behind the scene – S/S 2016 photo shoot

Idag har vi som sagt fotat vår SPRING / SUMMER 2016 COLLECTION på Wisbohammar Dressage hos Nina Hofmann Küppers och hennes underbara team. Och herre gud vad vi kämpade, jag låg till och med i buskarna för att verkligen få hästen att titta dit vi ville, varför ska det vara så svårt att få den att böja på halsen med rätt krök, ha öronen spetsade, gärna se lite uppblåst ut och stå rätt men benen. Hur svårt kan det vara, liksom? Haha, tänk om vi kunde prata med dem…

Det är som sagt inte lätt att fota våra kära djur och det krävs ett ganska väloljat team för att kunna maximera det, särskilt när det är rätt ont om tid och massor av outfits som ska fotas. Men vi har våra knep som oftast fungerar väldigt bra och när vi har underbara medhjälpare som servar oss med hästar kan jag och Linda ofta knäppa av dem rätt fort för vi vet precis när vi ska göra vad. Ibland sätter vi det till och med på första knäppet… Det är inte illa!

Ja, vår Linda Andersson är verkligen en mästerlig fotograf som vi har jobbat tajt med under flera år nu. Linda, du är bäst!

Till S/S 2016 kommer massor av färger och detta är en liten försmak på vad som lanseras löpande under de kommande veckorna.

1 DSC_0986DSC_1017

Share:

1 comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *