Idag fick vi ett samtal from Bisnode där de berättade att vi hade uppnått vårt första kreditvärdighets-A. Vi har ju bara funnits med vissa produkter ett år och att få ett första A redan nu är vi stolt över. För att få det finaste, AAA, måste man ha varit ett AB i 10 år, så jag hoppas han ringer 2022 igen, haha.

Men det som både jag och Taina fick tårar i ögonen av idag var någonting helt annat, ett mjukt värde kan man säga, det var från en kund som skrev följande på sin blogg.

Jag ska faktiskt ta och göra ett HISS inlägg. Detta är INGEN smygreklam, och inget samarbete.

Men jag såg några produkter från Perfect sit of Sweden, ni alla har väl hört talas om dom? Allt görs i ekologiskt läder, och dom tänker på naturen i tillverkning samt i iväg skickning. Men det är faktiskt inte det jag vill tillägna mitt inlägg åt. Utan deras kundservice.

För 2 dagar sen såg jag några hjälp produkter, perfect shoulder och perfect heel, och kände bara att dom 2 produkterna var som gjorda för mig. Men jag var lite fundersam över leverans till Italien. Så jag mailade (väldigt sent på kvällen), om leverans frågor och lite sådär. Och en tjej vid namn Tania svarade nästan direkt, och hon svarade på exakt det jag undrade och sen frågade hon lite varför jag anser att behöver produkterna (dvs, hjälpte mig om jag verkligen skulle behöva produkterna eller inte). Även om hon höll det väldigt proffisionellt så var det ändå vänskapligt och varmt och hon hjälpte. Sånt kallar jag BRA kundservice, slippa vänta 3-4 arbetsdagar för svar, fick hjälp utan att de försöker pracka på en onödiga produkter (det var egentligen 3 produkter jag var sugen på) men hon ansåg att 2 av dem var ett bättre alternativ.

Sen måste jag även berätta att det är lite diskussion i stallet om vi ska börja byta ut träns eller införskaffa 10 träns och bara ha på tävling, och redan när detta kom på tal för ca 3 veckor sedan så nämnde jag Perfect sit of sweden, visade lite bilder, mest på Teenage revolution tränset men även Jump off revolution. Då dessa träns är skapade för ett endaste ändamål så kändes de som perfekta för oss, speciellt när vi rider såpass många unga hästar. Dock var ingen chefen allt för förtjust i Teenage tränset då det är en remont, men han gillade Jump off revolution och pannbanden och hur smarta tränsen är, sen att de e skapade ihop med veterinär samt ekologiskt. Även detta hjälpte Tania mig med och rekommenderade osv (kan säga att hon faktiskt rekommenderade de billigare alternativet, när alla andra företag antagligen skulle rekommendera de dyrare).

Nej stor HISS till PSOS!

Jump off Revolution, detta tränset tror jag att vi kommer köpa in ett lager av.

Perfect shoulder till mig, min kiropraktor sa även att detta redskap kommer gynna mig nedanför hästryggen så detta var en bra investering enligt honom.

Perfect heel.

Teenage revolution, jag älskar utseendet på detta träns. Riktigt fint. Men det är remonten inte chefen gillar:( Men det är en smaksak.

Hej Nicole,

Jag tycker att du ska börja med Perfect Heel och Perfect Shoulder. Det kan vara så att du får ordning på händerna om du får axlarna på plats och inte behöver Perfect Hand då.

Om du får axlarna på plats (rotera dem bakåt) så att överarmen hänger lodrätt utmed sidan och med armbågen mjukt intill sidan midjan, kan det hända att det rättar till sig med händerna redan där. (min ”sits-guru” Birthe Vogelius brukar säga till mig att sömmen på tröjan på insidan av min överarm, ska ligga mot sömmen som är i sidan på tröjan. Om du förstår vad jag menar).

Vår agent i Danmark har en dotter som rider dressyr på hög nivå. Hon rider många hästar per dag och tycker att Shouldern är toppen. Speciellt efter lunch när hon börjar bli trött och tappar sitsen lite. Då blir hon påmind om att räta upp sig och placera axlarna i rätt position. Och det är ju så Perfect Shoulder ska funka. Som en tränare som påminner dig hela tiden så att du kan automatisera en god sits.

Håller med dig om Perfect Sit. Den är inte för dig som sitter på unghästar …

Har du sett vårt träns Teenage Revolution?

Vänliga hälsningar

Perfect Sit of Sweden
Taina Hägglöf

Ps. Jag ber om ursäkt om jag slår in öppna dörrar. Du kanske är en sitsexpert! 🙂

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *