Taina brukar säga att ”du vet aldrig vem du möter” och det är någonting vi verkligen hela tiden tänker på. Gör du det?

Jag har ett bra exempel. Igår när jag kom hem från Sundbyholm (och Max fina runda med en placering i 1.40) så möttes jag av en ovanlig syn. Vi har en container utanför vår lägenhet på Fridhemsplan och den står där under någon veckan för att vi ska få slänga skräp där, jag alltså sånt som inte får slängas i huset. När jag kör ner i mitt garage så ser jag två ben som sticker ut ur öppningen till containern.

När jag sen kommer upp ur garaget så ser jag hur samme man kravlar sig ur containern och nickar sen lite skuldmedvetet när våra blickar möts. Han har något i handen men jag ser inte vad det var han hade lyckats finna i containern. Han skyndar över gatan och jag kan inte motstå att vända mig om och se vart han tar vägen. Och det är nu det händer. Mannen som letade fynd bland våra sopor i vår container låser upp sin bil och sätter sig i den. Det är bara det att hans bil är en Mercedes CL 65 AMG med ett grundpris på 2,2 miljoner kronor. Mina tankar krockade, detta hade jag inte förväntat mig, det måste jag ärligt erkänna.

Så, du vet aldrig vem du möter, vad hon jobbar med, vad hon har gjort tidigare, hur hon tänker och hur hon mår. Döm aldrig!

mercedes-benz-cl-65-amg-01Nä, inte vad jag hade förväntat mig…

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *