Vilken dag! Vi var uppe supertidigt och var i stallet från kl 07:30. Jag, Anna och fotografen Lina Nydahl. Efter det droppad modellerna in en efter en enligt vårt körschema och först ut var vår dressyrryttare Nina Hofmann Küppers efterföljd av nästa dressyrryttare, Emilie Nyreröd. Efter det kom Erika Lickhammer och Erika vill jag ge dagens största eloge för hon flög från Holland till Stockholm enbart för att vara med på vår plåtning, och det är jag jätteglad och ärad över.

Efter det var det Nicke Borg på tur och sist ut var jag. Däremellan blev det en grymt cool gruppbild (hoppas jag, haha) och jag och Nicke avslutade ute i eftermiddagssolen tillsammans med en svart skönhet och Nickes Jeep.

Jag vill framföra mitt största tack till en rad personer som varit med och gjort denna dagen möjlig. Dels min kollega Anna Berg som rattade skutan med jag irrade runt med hästar, träns och pannband. Petra och Filippa Kramp som fixade hästarna så fina och Linda Andersson med sin fina vän Jelena Erikjans som såg till att rätt häst hade rätt saker på sig och togs ut i rättan tid. Dessutom filmade Linda som vi ska klippa ihop till en behind the scene-film. Stor tack också till min älskade mamma Barbro som lagad alla den goda maten till oss och till Anna Wallberg Person för att vi fick låna hästar och anläggning på AP-Ridutveckling. Stort tack också till fotograf Lina Nydahl och Sandra på hår och Sofie på smink.

Summan av dagen känns superbra. De nya produkterna (däribland nya träns och massor av pannband och schabrak) mottogs väldigt varmt och vi hade på känn att vi gjort något bra när vi fick sådan bra respons på tränsen när vi var i Wellington förra veckan. Så det lovar riktigt gott och jag längtar tills vi kan släppa bilderna om någon vecka och sen kommer alla nyheter att presenteras och släppas till försäljning under GHS. Därefter på nätet.

Jag var hemma vid kl 17 och jag var så slut. Trött efter resan, totalt jetlaggad och när alla spänning släppte efter plåtningen så jag ställde mig i duschen och det ångade varm hårspray från hela mitt huvud. Min frisyr är störtskön, en stor knut uppe på huvudet och den kan jag nog ha kvar i minst en vecka. Jag tror Sandra gjorde av med minst en flaska spray på enbart mig, haha.

(null)
Emilie Nyreröd med sin SpongeBob. Emilie bär en enormt vacker spetsdröm som Lina äger, jag hörde rykten om att det är den klänningen Lina ska gifta sig i senare i år…

(null)
Erika bar en ljusgrön tyllklänning som var helt underbar. Snyggt matchad med ridstövlar. Underbart! 

(null)
Emilie och SpongeBob redo. Sponge visar vårt nya träns, en uppgradering av Shine Dressage som nu kommer i storlek cob och full. Emilie bär en del av pannbandet Hot Chocolat i håret. Anna Berg fixade smyckena.

(null)
Ett av våra nya pannband i safirblått och kristall.

(null)
Ytterligare ett nytt pannband i svart jet och kristall

(null)
En gammal goding och en nyhet…

(null)
Jag älskar vårt nya kandar. Det har massor med finesser men inget namn ännu, kanske borde vi ha en namntävling igen, så som vi hade med grimman…

(null)
Nina Hofmann Küppers var jättevacker i sin svarta tyllklänning.

(null)
Erika innan hon hoppade i sminket.

(null)
Tänk att allt detta fick plats i min bil. Otroligt vad saker vi hade med oss.

(null)
En avslutande bild på Nicke Borg och mig. Solnedgången gav ett grymt ljus som jag vet att Lina är en fena på att fånga upp. Om det var kallt? Hell yes…

Share:

1 comment

  1. Cicci 9 februari, 2015 at 08:23 Svara

    Pirouette revolution kanske? Eftersom ni redan har ett Passage Revolution och ett Flying change revolution så är det ju ganska logiskt att ta nästa svåra rörelse från dressyren 😉

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *