… som består av jobb!

Jag håller just nu på att lansera ytterligare ett företag tillsammans med min sambo, Ola, och två kompisar. Så hela helgen har gått ut på att lägga strategier och göra klart hemsidan till företaget. Det är så enormt roligt att faktiskt starta igång idéer och produkter och sen förvandla dem från tanke till färdig produkt. Denna gång är jag inte själv, vilket är nytt men ack så roligt. Denna gång handlar det inte om hästar heller utan om barn. Det ni!

För att jag skulle ta mig an detta så var mitt krav att Ola skulle vara med på det. Eftersom jag jobbar så mycket som jag gör så ville jag att vi skulle vara en del av detat bägge två, och då är det värt det.

Sofie Swing är designerna bakom produkterna och Gabriella Axelsson är illustratör och tillsammans bildar vi ett bra team. Vi sa från början att vi bara skulle ha roligt, det var kravet vi skulle hålla oss till, och det har lyckats väldigt bra.

Vi kommer presentera företaget och produkterna på Formex i januari och just nu köttar vi järnet för att hinna klart med allt från visitkort, förpackningsmaterial, hemsida och allt annat vi behöver till detta. I löööve it!

16685507-2uI53Sofie, en bra vän och numera även business-polare…

Share:

3 comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *