… Och då menar jag naturligtvis business-himlen. Även om jag är förkyld och har feber och halsont (i klass med en killförkylning) så är jag pigg i hjärnan och glad i hjärtat.

Mötet igår känns mer och mer rätt, man måste alltid tänka på saker ett tag för att fatta deras rätt värde och betydelse. Inga förhastade beslut här inte… Och vi som gillar spontana ”all in”. Men har man valt en styrelse som består av rutinerade rävar så vill man lyssna.

Sen fick vi besök av Tyra, Malin, Kotten och Jack idag på eftermiddagen. Varför är fortfarande hemligt men det känns riktigt coolt och bra i magen, särskilt efter dagens möte där vi tog steg 2, typ. Både Tyra och Malin är riktigt nice så jag tror och hoppas vi kommer ha mycket roligt att se fram emot.

20131025-192919.jpg

20131025-192958.jpg
Ja, jag trivs verkligen med livet, jobbet och framtiden just nu. Taina och jag är ett bra team och vi har så många fina personer runt omkring oss som hjälper oss och PS framåt. Det är bl.a. vår styrelseordförande Tomas, ekonomen Ray, Lars min mentor och min pappa Stefan. Även Ola min sambo som hjälper oss med kundfrågor när det behövs och Lena som sköter vår ekonomi.

Jag ❤️ team PS

Share:

2 comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *