Igår hade jag en jobbdag off work, så att säga. Jag var på IKEA med Mariah (vår ambassadör i Dalarna) för att spana inredningsidéer till vår monter i GHS. Jag fotade IKEAS eget möblemang, alltså inte de möbler de säljer utan de möbler de har när de displayar. Jag såg nog rätt weird ut men det var ju dessa jag ville ha hämta inspirations ifrån, haha.

Efter det åkte vi och red Max. Mariah är ju en väldigt duktig dressyrryttare och hon tog med sig sin sadel, sina stövlar och sin hjälm och så red vi. Max jobbade på så fin. Han är en enormt positiv häst och vill så väl och när han förstår vad man vill kämpar han gärnet för att komma dit.

IMG_3738.JPG
Mariah och Max testade så klart ett av våra nya schabrak. En riktig dressyrdröm för tävlingsryttaren som är tillverkat i Quick Dry-material och har stoppkuddar framtill. Dessutom kommer det finns utrymme på dessa schabrak för egen brodyr eller för klubbens emblem. Jag älskar det verkligen och det ligger helt fenomenalt på hästryggen under hela ritten.

På eftermiddagen så hade jag och Mariah möte med Anna Persson WallbergAP-ridutveckling (missa inte hennes hennes blogg) och Nicke Borg från Backyard Babies. Nu kan man undra vad det blir av detta spännande möte och det kommer vi avslöja väldigt snart.

IMG_3740.JPG
Det är verkligen vackert inne i Annas stall på Antuna Gård. Det är kristallkronor i taket, en mysig lounge mitt i stallet och kandelabrar inne i fikarummen. Precis som i Wellington fast inom fyra väggar. I Florida är det ju lite varmare väder men känslan är exakt likadan hos Anna som de riktigt lyxiga stallen i Wellington.

IMG_3741.JPG
Ett inredningstips till er som har stall hemma. Gör som Anna och rama in fina bilder på er och hästarna. Det ger en lyxig känsla och jag älskar när man ta sitt inredningsintresse ut till stallet. Med små medel kan man göra så himla mycket. Jag tycker också det är roligare om det inte bara är tävlingsbilder utan mer personliga bilder som visa dig. Tävlingsfoto ser nästintill alla likadana ut och ska du hänga upp bilder så se till att du själv syns, haha.

IMG_3767.JPG
Här är Nicke, Anna och jag och vi hade, tillsammans med Mariah, ett riktigt givande möte som vi alla ser fram emot väldigt mycket.

IMG_3760.JPG
Nicke och stallkatten. Här ser ni också hur fint det är med en inredd del i stallet. Glasburkarna innehåller hästgodis, ytterligare ett tips till er med eget stall. Textilblommor vissnar aldrig och luktar inte för starkt. Sätt dem i en vass och vips så har du höjt känslan ganska mycket.

Sammanfattningen av denna dag är med andra ord: UNDERBAR!

Share:

4 comments

  1. Sara 10 januari, 2015 at 12:37 Svara

    Ohhh vad roligt! Älskar inredningen i stallet. Bra tips. Ska nog rama in lite bilder och köpa en soffa. Blev ju så snyggt! Inspirerad.

  2. Caroline 14 januari, 2015 at 19:39 Svara

    Är så spänd på att se det vita dressyrschabraket! Går det att avslöja hur mycket priset kommer ligga på? 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *