Nu var mitt visum kirrat. Jag har tjatat på alla andra att de måste fixa visum i tid eftersom det kan ta några dagar att få det fixat. Sagt och gjort, alla har fixat utom jag. Men nu är det gjort. Vi sprang runt hela stan eftersom vissa visumfixare tjänar väldigt mycket pengar på oss. Allavisum.se tog 1250 kr tror jag och när vi skulle betala backade vi. Sist betalade jag 700 kr och då tyckte jag det var rena rånet… Nu nästa det dubbla. Nej, det gick inte utan iväg till indiska ambassaden och sen vidare till ett annat ställe. Nu är jag ca 550 kr fattigare men ganska mycket rikare än om jag hade fixat det på allavisum.se

På fredag ska Max till Kumla och köra meeting. Fredag till söndag och jag ska dit med bästa Linda, så nu ska jag putsa, pussa och muta Max från morgon till kväll. Han ska få en hink Perfect Horse Treat också så han blir extra taggad. Dessutom är han dressad i Flat Out Revolution med matchande förbygel. Lindas kusar är lika snygga med samma klädkod.

Ska bli så kul att se honom igen. Han ska ju snart säljas så jag förbereder mig för det (psykiskt alltså).

20130430-221758.jpg
Max i sin senaste outfit.

20130430-221846.jpg
Lindas häst Killen med strass på näsan. Detta kan köpas till för att pimpa ytterligare. En liten uppfinning som jag kom på en dag i verkstan. Jag hade bling men inget att göra. Vips blev det en snygg detalj att variera sitt träns med.

20130430-222021.jpg
Lilleman kör samma stil även han men ökar trendfaktorn med klinkers på pannbandet. Helrätt!

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *