Sista dagen med inspelning var i fredags och nu var det vår ryttare och min kompis Linda Melin som kom med sin häst Domino till Wisbohammar utanför Gnesta. Gården har helt underbara enormt gräsfält så vi kunde ju inte hålla oss från att sätta upp hinder där och filma när Linda hoppade. Vi filmade i olika vinklar och sen ville jag ha en scen då man följer Linda i in, över och efter hindret så då åkte vi med bilen längs med när hon hoppade och jag kan lova att det blir coolt. Hon hoppade i alla fall 1.50 och att följa henne i slow motion i varje liten detalj kommer bli grymt snyggt. Sen körde vi nära henne med bilen och filmade när hon galopperade och sedan avslutade vi med att åka sida vid sida och filma när hon racade. Vi har lagt en film på Instagram men det ser mest ut som en bilreklam för BMW, haha.

Jag är så himla nöjd med allas arbete. Vi har varit säkert 10 -15 personer som jobbat med filmen under dessa två dagar och jag längtar så efter att den ska få premiär. Nu ska det klippas och musiksättas av Pelle Wichmann och vi räkna med att ha den klar efter Falsterbo.

imageLjudkillen Rikard sätter en mygga på mig.

imageVår underbara veterinär, hästtandläkare och kiropraktor, Anna Semrén. Anna flög in från norraste norr för att delta i filmen.

imageJag och Kaspar. Kaspar vile väldigt gärna vara med på film och skuttade in i många tagningar.

imageDet gäller att få med sig allt samtidigt…

imageSom ni ser på himlen så låg regnet i luften och 1 minute efter sista scenen var klar började det ösregna. Snacka om tur med tajmingen men vi blev väääldigt blöta när vi plockade ihop allting…

imageSnyggt!

imageVisst är Domino snygg i tränset High Jump, förbygeln High Five, pannbandet Go Indigo och luva med kristaller och lack.

Share:

1 comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *