Igår kom jag inte ur sängen. Jag skickade ett sms till Maja på jobbet och skrev ”Det funkar inte, det snurrar…” och då ringde hon upp och sa att hon och Jenny gav mig order om att inte jobba utan att sova. All jetleg och stress med resan i USA och flyget hem som jag fick boka om och lämna Anna kvar i Wellington och stressen över invigningen… ja, det har varit 100 knyck den sista tiden så jag var helt slut. Jag sov hela dagen igår och idag är jag pigg igen.

Invigningen var så lyckad. Jag är så glad över mitt fina, fina team och mina föräldrar som stöttar mig så mycket.

Idag la vi ut resterna från invigningen på nätet kl 16 och swoosh sa det, sen var det igång som crazy… Det är det ännu nu och jag förstår att suget är stort med tanke på priserna. Kanske skulle jag köpa ett själv och sälja dyrare på Blocket, hahaha…

Idag gjorde jag en lång intervju med tidningen Driva Eget. Supertrevlig tjej som intervjuade mig som dessutom var uppväxt på en hästgård, så hon fattade alltså galoppen med det här med ridsport, det är alltid lättare att pratat med någon som faktiskt vet vad ett träns är. Gulliga Marie Ryman var också på besök. Hon jobbar till vardags hos Malin Petersen i Tyskland men är hemma på semester denna vecka. Mysigt!

Sen är våra patentansökningar inskickade och klara och nu har vi flera patent pending. Bland annat på Click It, Snap It, High Jump-tränset, vaggorna och en het ny sak som ni ännu inte fått se så den visar vi till Falsterbo.

Numer är det en fröjd att sitta och jobba och blicka ut över vårt nya, fina show room. I loooove this!

ps011 ps010

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *