Lycka kan inte mätas i diplom, rosetter eller i vinster. Lycka mäts i magen och just nu är min magen mycket lycklig.

Vi som företag blir väldigt bortskämda med fina ord och bilder från vara kunder och blivande kunder runt om i Sverige och det värmer hela vägen in och gör att vi vet att vi gör rätt när vi nu satsar mot USA.

Tack till alla er som faktiskt tar er tid att berätta för oss vad ni tycker.

We ❤️ U!

Hej!
Jag vill bara säga att era träns verkar vara fantastiska. Minst en gång om dagen går jag in på eran hemsida och försöker välja vilket jag ska ha. Tyvärr äger jag inte ett eget, då jag inte har pengar till det. Men förhoppningsvis hänger det snart ett i stallet till min ponny. All eloge till er. För jag vet att ni skrivit ny tränshistora!

Kram Tove

Hej och tack så mycket för ert fina Träns Flying Change Revolution. Min häst har blivit mer avslappnad och mjuk och det funkat lika bra att hoppa i det som att rida dressyr. Absolut ett av mina bästa köp.

Kram Sandra och Pascal

Tack för det underbart fina tränset! Helt enorm skillnad på min medryttarponny

Share:

2 comments

  1. Lollo 30 juni, 2014 at 15:12 Svara

    Ni har ett fantastiskt träns!!! Jag använder det på min 5åring och jag bara älskar det även fått mkt kommentarer om det. Men det roligaste är att jag har min häst i en liten by. När jag kom till ridhuset och skulle träna så visade det sig att tjejen som red innan mig hade ett träns av er även schabrak och flughuva. En tjej till med fantastiskt bra smak :-D. Ses på Falsterbo!!!! Mvh Lollo

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *