OMG, jag är helt slut. Om 5 minuter ska jag gå och lägga mig och redan nu går ögonen i kors. Det måste vara jobbigt att spela in film, tur man inte gör det varje dag, haha. Skämt å sido, idag var första inspelningsdag för vår PS-film som vi filmar på vackra Wisbohammar Dressage utanför Gnesta och hemma hos vår teamryttare Nina Hofmann Küppers. Vi har flugit ner Anna Semrén från Luleå som är både veterinär, hästtandläkare och kiropraktor för att medverka i filmen. Jag har känt Anna i snart två år och hon är världens coolaste veterinär. När ni ser filmen så kommer ni hålla med.

imageJag och Anna tillsammans med Skalle-Per.

imageUnderbara veterinären Anna Semrén.

Fokuset i vår film är att verifiera våra tankar med våra träns och varför de är designade som de är och varför de faktiskt är bättra än träns med exempelvis raka nackstycken. Det ska bli så himla roligt att visa filmen sen och sprida kunskap om hur mycket ett korrekt eller ett felaktigt träns kan hjälpa eller förstöra för din häst. Det är läskigt vad hästen är känslig över nacken och jag önskar att vi kunde ha med Anna i vår monter på någon mässa så skulle ni alla kunna ställa alla era frågor direkt till henne. Kanske kan det bli verklighet i framtiden, vi får hoppas att vi får ihop det.

Nina har ridit flera av sin hästar och dessutom har vi kör med bild bredvid henne när hon galopperat på en skogsväg. Så coola och miljötränade hästar… Enormt!

I morgon fortsätter inspelningen – stay tuned!

imageNina och Jenny.

image … och igen med vackra Shorena.

imageEtt av våra nya pannband, tre rader med grå kristaller… I love! Kommer snart i shoppen och finns självklart med på Falsterbo.

image
Whatta – PS of Sweden gör egna short chaps? Absolut. De snyggaste vi någonsin sett och nu visar vi bara en bråkdel av dem. Resten är fortfarande hemligt!

imageNina, Jenny och Anna går igenom scenerna, här med Ninas gamla stjärnhäst Leo.

imageVärldens bästa groomar som fixade allt åt oss – utan dem hade det aldrig gått.

image imageAction! Filmar gör Pelle Wichmann.

Share:

2 comments

  1. Anna 26 juni, 2015 at 09:14 Svara

    Hoppas ni kommer att göra shortchaps i dressyrmodell, dvs med dressyrbåge upptill. Det finns inga sådana på marknaden och det är faktiskt många om tävlar och rider dressyr i chaps.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *