Ja, jag satt och hade tårar i ögonen när Kalla körde ikapp och förbi på staffeten i förmiddags. Herre gud, vilken prestation!

Efter segern intervjuade de Sveriges vallachef och han sa något som verkligen satt sig i mitt hjärta. På fråga om varför de lyckades så bra sa han ”Vi sliter väldigt hårt men vi har så väldigt roligt, och då går allting”. Och det är där hemligheten ligger, man ska ha roligt, man får faktiskt ha kul på jobbet och när man har kul klarar man tuffa utmaningar och stressiga situationer.

Vi på PS har väldigt roligt. Vi skrattar mycket och biter ihop och pushar varann framåt när det är tungt. Vi gör detta för att det är vår dröm. När vi hade 12 kartonger med flera hundra träns som skulle skickas ut samtidigt på några få timmar, då var det tufft. Vi slet som djur och klättrade, packade, svor och skrattade. Mitt i detta skrev Mariah ett sms som jag aldrig glömmer. Hon skrev ungefär så här: ”Karin, detta är din dröm. Se på det som en framgång och för varje träns du packar så finns det en ryttare och häst därute som vill bära ett PS-träns… Kämpa på och njut!”

Och ja, detta hjälpte enormt och vi ”kötta” på sista timmarna in på natten och jag firade in min födelsedag med att bära ner tomkartonger på lagret. Bättre fördelsedag är egentligen svårt att få. Min dröm är inte bara min längre, utan den är Tainas och Mariahs och många fleras drömmar nu och den är på väg att faktiskt slå in. Det gör att vi kämpar ännu mer för att bli ännu bättre och framförallt, ha ännu mer skoj på jobbet!

Så, OS-guld till damerna men även till alla oss som kämpa i vardagen och som faktiskt ska tillåta oss att fira ibland.Alex_Vitall_ca1_300dpiAlex Duncan rider PG kür i vårt kandar.

Alex_Vitall_hd1_300dpi Alexs fina valack, Vitall, i Passage Revolution. Något som FEI-delegaterna riktigt föll för och kallade det ”det mest innovativa träns de sett”.

Alex_Vitall_hd2_300dpi Rosett efter en superritt…

PS_Of_Sweden_1_webStolta och glada. Taina, jag och Mariah

PS_Of_Sweden_3_web

Och ännu mer glada… Wellington blir numera ett stående inslag varje år.

 

Share:

1 comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *