Business boostProdukter

Slutsålda träns gör att tomten kommer sent…

Eftersom vi hade en hejdundrande helg på Globen samt 20% rabatt på träns på nätet så har det lett till att vi har sålt slut på många av tränsen. Följande träns finns kvar på lagret hemma hos oss och kan skickas direkt:

Flat out
Shine Dressage i brunt – fåtalet
Pearl Dressage i brunt – fåtalet
Jump Off i brunt storlek cob
Flying Change i svart storlek cob – fåtalet

Vi har idag skickat ut ett mejl till alla de kunder som kommer få sina träns levererade i mitten av januari. Som kompensation får alla kunder ett snyggt pannband med 10 mm stora pärlor i vitt och med antingen bruna eller svarta kontrastpärlor och med matchande rondeller. Självklart med Click It-design.

Vi hoppas att ni har tålamod med att vänta in er träns och att ni får glädje av produkten och det extra pannbandet ni får i present.

Brevet som skickades ut idag:

Hejsan och tack för din beställning!

Vi vill med detta mejl meddela att din önskade vara är slutsåld och vi beräknar att få hem den igen till oss i mitten av januari. Den skickas då direkt ut till dig tillsammans med bl.a. en dustbag till tränset.  

Din order ligger kvar hos oss och du betalar ingenting förrän du får din produkt. 
 
Som plåster på såret så bjuder vi på ett extra pannband med pärlor som kommer matcha din önskade läderfärg och storlek. Pannbandet är i 10 mm stora vackra pärlor i vitt med kontrastfärgerna brunt (till brunt läder) eller svart (till svart läder) samt rondeller med Click It-design som kommer passa ditt träns perfekt.
 
Pannbandet har ett värde av 499 kr.
Share:

1 comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *