Detta är de 15 bästa minuterna på internet, utan tvekan. Allra bäst blir det ungefär 12 minuter in i talet och de orden han säger där tänker jag ofta på. Just ”Stay hungry, stay foolish” som han avslutar med är som magi. Det sammanfattar typ allting. Typ allting som är vad en entreprenör är. Jag kan det utantill och tittar ofta på det när jag behöver extra inspiration eller en extra push för att orka lite till.

Vår polare dressyrryttaren Jennie Larsson har just dessa orden intatuerade på nyckelbenet och när jag såg det blev jag så glad.

Men vad betyder då orden ”Stay hungry, stay foolish”? Jo, det betyder att man aldrig ska sluta vara nyfiken, man ska vara hungrig på nya saker, orädd och open minded inför världen.

Jobs pratar också om dogma och säger ”Don´t be trapped by Dogma”. Det betyder att man ska våga se saker på sitt sätt och man ska skita i vad andra tycker. Lättare sagt än gjort kanske men har du ambitionen så är du halvvägs.

Så, titta nu på detta tal och orkar du (Gud förbjude) inte se hela så spola fram till 12 minuter så njuter du av den sista delen och sen går du ut och förändrar ditt liv.

psofsweden-jobs

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *