Nu när jag ligger sjuk så drömmer jag mig bort till solen och värmen, till platser där drömmar bli verklighet och produkter blir sanna. Tänk hur lätt det faktiskt är att göra detta? Alltså att drömma och sen faktiskt få det att bli sant. Ok, inte jättelätt men att drömma är jättelätt. Och om man inte drömmer går det inte. Jag drömmer så mycket att jag mår illa. Det viktigaste för mig med dessa drömmar är att jag vet att jag ska omsätta dem till verklighet. Kanske redan väldigt snart…

Den 5 februari åker vi till Wellington i Florida för att jobba med en av USAs landslagsryttare i dressyr och en OS-ryttare i fälttävlan. Dessa två ryttare har redan testat våra produkter och då förstår ni hur deras hästar reagerade på dem eftersom vi nu åker över…

Åh, ni drömmer väl? NI DRÖMMER VÄL? Om inte jag hade drömt som en besatt skulle inte detta hänt mig heller. Om inte jag hade vågat så hade detta inte varit verklighet nu. Om inte jag hade svurit, nypt mig i armen och spottat i näven hade inte detta varit vad det är nu. Om inte jag hade ringt mina nervösa samtal, tagit mina nervösa beslut och köpt in nervösa mängder av nervösa material som ingen annan titta på tidigare, ja, då hade inte detta hänt. Och vet ni vad? Jag drömmer fortfarande och ännu mer. Jag drömmer mig till min framgång. Jag drömmer mig stark.

Det bästa med allt detta är att ingenting ännu är gjort. Allt finns kvar. Det finns bättre produkter att uppfinna, det finns bättre material att använda, det finns nyare idéer att förverkliga och jag hoppas att du är någon av dem som kommer fixa detta. Do it och gör så att jag får bli imponerad. Jag vill bli så jävla imponerad.

Åh, ni drömmer väl? NI DRÖMMER VÄL?

psofsweden-goesUSA2psofsweden-goesUSA1

 

Share:

3 comments

  1. Anne-Lee 25 januari, 2014 at 18:52 Svara

    Vilken lycka! Vilken dröm! Hej hopp vad roligt för er!!
    Man måste våga och tro mer på sig själv. Detta är bara början på eran framgång. Fler elitryttare och hobby ryttare kommer hitta er. Inte bara för era produkter utan för Er som personer.

  2. Sara 25 januari, 2014 at 20:02 Svara

    Gud vad roligt för er. jag vet att PS kommer bli det nya, stora märket eftersom ni har produkter som verkligen fungerar. Det går aldrig ur tid med produkter som gör skillnad. aldrig.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *