Nu är Turkiet bokat dit vi ska på intensiva business-dagar för att träffa minst tre nya potentiella leverantörer av våra nya produkter. Vi tror nämligen själva att vi har en supergrej på G, och då måste vi hitta exakt rätt leverantör som håller tider, är topp vad gäller kvalité, hantverk och är konkurrenskraftiga vad gäller pris. Inget fel på självförtroendet alltså, haha! När vi ändå är där har vi bokat upp möten med flera andra tillverkare så vi kan stärka vårt leverantörsnätverk ytterligare.

Vi åker måndag den 8 juli, alltså direkt efter att vi avslutat SM-veckan i Norrköping. Det blir intensiva dagar och dagen idag gick åt att sortera och fixa med allt godis. Vi har verkligen 21 awesome smaker till SM. Tänk er smaker som kokos, vanilj, persika med mer traditionella smaker som lakrits, örter och rött och grönt äpple. Yummie, jag vill smaka själv…

olika rum5Kvällen avslutades med ett möte med Johanna från Equestrian Stockholm och vi planerar får vårt nya ryttarteam och alla spännande saker som ska hända ryttarna.

På söndag ska Max tävla i Vallentuna, jag är redan väldigt laddad och i morgon ska jag putsa och feja på honom så han skiner inför starten.

Önskar er alla en fin helg med många framtidsdrömmar!

 

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *