När man jobbar med flera olika företag och personer så är det ytterst viktigt att detta sköts proffsigt. Bägge parter ska vara och förbli nöjda men det som är viktigast är att alla fullföljer sin del av uppgifter och gör det de lovar.

Jag har ju haft förmånen att jobba tillsammans med Ingrid Skoog en rad gånger och varje gång blir jag lika positivt överraskad. Hon är så proffsig, så lätt att jobba med och det vi bestämmer, det blir också verkligen gjort. Alla sköter sin del och då blir också samarbetet bra och man har väldigt, väldigt kul. Vi har också haft grym hjälp av Maria, Torbjörn och Anette, men att Ingrid är så ”business minded” redan nu är faktiskt otroligt roligt. WF har sålt över förväntan och många storlekar av de långärmade är redan slut. De kortärmade kommer nog sälja fint också till GHS då våren är i antågande.

Det gäller att alla inblandade känner sig trygga och kan man inte lita på varann är det dömt att misslyckas och det blir heller ingen rolig arbetsprocess. Så, ska ni gå in i ett samarbete med någon, se till att göra det proffsigt, gör det du lovat att göra och håll allting på en trevlig och saklig nivå. Tänk ett steg längre hela tiden och tänk ”hur kommer XX att uppfatta det om jag gör så här?” Ska man samarbeta så är det två sidor av myntet, man måste hela tiden tänka på jobbet som ett ”förhållande”. Man kan inte vara ego och enbart se till sig själv, utan är man två parter som gör något så måste man tänka på detta också under hela processen.

1 + 1 ska alltså bli 3. 20131130-232258.jpgJag och Ingrid under SIHS. Snart tar vi Eurohorse och Göteborg med storm!

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *