Yes, nu är det dags för en ny arbetsvecka i Florida och denna gång hoppas jag vädret är bättre än sist. Då regnade det så mycket att tävlingarna ställdes in… Typ svensk sommar med andra ord. Men nu ska det vara närmare 27-30 grader och det är ju helt ok. 

Vi har ett mer eller mindre minutschema att förhålla oss till och vår nyaste kollega Tomas kommer ner på tisdag för att jobba med oss gällande strategier och liknande. Det känns riktigt bra i magen och hon som kommer bli ansvarig för det amerikanska bolaget är en människa av samma skrot och korn som oss – hard working med vinnarskalle. Nice! 

Planet var väldigt försenat då vi var tvungna att gå ner i Kanada eftersom en passagerare blivit sjuk så nu, kl 02:00 lokal tid ska bi strax sova. De i Sverige har redan vaknat så vi ska sova lite innan vi kör ett Skype-möte med dem där hemma. Idag har vi dessutom ytterligare en ny personal som gör sin första dag så det är inre helt optimal att lämna då hom kommer bli mottagen superbt att Kim och gänget. 

Go natt! 

  

  Jag och Sofia  
 Jag äter i alla fall mer varierat än Sofias lax och chokladmousse… 

Share:

1 comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *