Vi har hållit tyst om en sak, är ärligt talat två saker, nämligen att vi nu kommer släppa marknadens mest anatomiska lädergrimma. Den är sjukt snygg, gedigen och riktigt bekväm för hästen. Vi har särskilt tänkt på tävlingshästar som reser mycket och som står under långa perioder i släp eller i lastbil. En grimma som sitter och trycker över öronen är minst lika illa som ett dåligt utformat träns, så nu finns det bot och bättring, haha.

Men inte nog med det, ett nytt träns kommer också till januari/februari. Nämligen ett riktigt snyggt träns med lackad nosgrimma och med ställbara sidostycken även det. Vi ska nu bara bestämma oss för vilken färg vi vill ha på tråden… Matchande eller avstickande med en mer creamvit stitching?

Dessutom kommer kandaret hem i brunt den 17 januari och då med vit padding på nosgrimman. Jiipppiieeee!

Flärpen där aachenremmen fäster kommer också bli förändrad då den är något stor nu. men jag ska testa bägge sakerna på Max i morgon, jag längtar verkligen massor.

Vår leverans av Jump Off i svart/cob är försenad och kommer antagligen i morgon, fredag. Tyvärr och skit, men ingenting man kan styra över. 🙁

20131212-155539.jpg

20131212-155547.jpg

Share:

7 comments

 1. Catrin 13 december, 2013 at 01:16 Svara

  Så spännande, ska bli intressant att se hur de nya tränsen kommer se ut. Väldigt nyfiken på de nya grimmorna, se bara till att de finns i ponny också. 😉

  • Karin 13 december, 2013 at 12:50 Svara

   Det kan du göra efter den 17 januari då det kommer hem. Vi ska försöka fota det så fort vi kan och sen kommer det ut på sidan. Hold on!!!

 2. Jenny 13 december, 2013 at 11:12 Svara

  Hej!
  Köpte ett Flat Out Revolution av er under globen, köpte även en Swarovskiprydd hållare till Aachenremmen. En grej ni kanske skulle kolla över är baksidan på swrovskistenarna, de repar nosgrimman, kanske man skulle kunna sätta något på baksidan så inte fästena repar nosgrimman. Är jätte nöjd annars!
  Med vänlig hälsning, Jenny Greisz

 3. Saga 13 december, 2013 at 18:22 Svara

  Om det nya tränset är helbrunt och inte har några färgade sömmar eller paddar är jag intresserad av ett. Grimman kommer nog bli toppen. När kommer de två nya ut till försäljning, var det på Göteborg Horse Show? 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *