InspirationVardagsliv

Är det verkligen verkligt?

Jag tittade på denna länk och fick verkligen upp ögonen för hur olika det är runt om i världen. Kolla här så ser ni vad jag menar. Ni måste klicka på den, ni bara måste! Visa gärna era barn också.

Detta födde idén om att vi kan göra samma sak, men inte med våra sovrum eller våra barn rum utan med våra egna stall eller boxar. Långt ifrån alla har egna stall men alla hästar har ju en box, och det vore ju otroligt spännande att se hur det ser ut runt om i världen där era hästar bor. Så, vad säger ni?

Vi vill se den osminkade (omockade sanningen) av din hästs bostad. jag ska fundera hur vi kan göra det på bästa, enklaste sätt, så alla kan vara med.

Stay Tuned…

Nedan ser ni barns rum från olika delar av världen. Klicka på länken ovan så ser ni alla och barnen som bor där…2063-620x 2263-620x 12105-620x

Share:

1 comment

  1. Anne-Lee 12 april, 2014 at 16:06 Svara

    Alla har verkligen olika förutsättningar här i vår grymma värd. För Ja, den är verkligen grym. Allt på grund av de olika religionerna, syn på kvinnor, diktatur, hierarki mm. Vi behöver inte åka så långt hemifrån för se missär i vårt egna land. Tänk på alla uteliggarna/hemlösa som finns. Vissa har inte ens tak över huvudet!
    Jag hjälper gärna människor i nöd och har därför skänkt till våra behövande här i vår kommun istället för att slänga urväxta/begagnade kläder i de olika klädbingar som finns. Då vet jag vart det hamnar.
    Men visst är det tragiskt att se skillnaden!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *