Alltid när jag kör bil, när jag tränar, när jag sitter själv kvar på kontoret och när jag duschar… Ja, typ alltid när jag är själv så dagdrömmer jag. Jag drömmer om hur jag skapar min framgång och hur jag ska lyckas. Hur jag ska ta mig igenom någonting eller hur jag ska utforma en ny produkt . Allting finns inne i mitt huvudet och jag drömmer fram det.

Jag genomför ungefär tre intervjuer om dagen, i mitt huvud alltså, och jag tror att detta är ett extremt bra sätt att visualisera framgång. Jag vet liksom vart jag vill och hur jag ska nå dit, ungefär, och på vägen så drömmer jag fram det. Ofta kan jag stirra på en bild hur länge som helst och dra om linjer i huvudet och på så sätt se hur man kan göra allting bättre och mer annorlunda av en eller annan anledning.

You are just a daydream away!

Jag tror att det är extremt viktigt att tillåta sig att dagdrömma, det är ju liksom där allting finns. Inne i ditt huvud och det bästa med det är ju att allting bara är ditt, ingen annans och det du dagdrömmer fram är din dröm. Hemlig tills du delar drömmen med andra. Vissa förblir inne i din hjärna medan andra är för bra för att inte göra verklighet av. Man brukar säga att tro kan flytta berg och det ligger någonting i det. Man kämpar för något man tror på och någon man verkligen vill förverkliga.

Jag tror att dagdrömmandet får dig att vara mer kreativ. Du kan se saker från olika vinklar, hitta lösningar på saker som andra kanske inte ser. Du vågar chansa och riska saker. Du har redan gått igenom de olika alternativen i ditt huvud och du vågar ta chansen. Att chansa är nog det bästa som finns. Du förlorat tid och rum och rätt vad det är ser du hur allting hänger ihop. När allt sedan händer så har du redan upplevt det i huvudet. Det kanske är förklaring till att Mariah skäller på mig om att jag inte är gladare, utåt sett, och det är för jag har redan upplevt det inne i mitt huvudet. Just nu upplever jag PS nästa sak och jag hoppas att det blir som i mitt huvud, för det är en sak som jag har burit på i snart två år och strax är det dags att presentera det för er…

Så, fortsätt dagdrömma, foks. Det värsta som kan hända är att dina fantasier kan förverkligas och det är väl pretty nice, ha?

daydream

Share:

1 comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *