Nya produkt, olika länder, nya färger och nya modeller, nya leverantör och nya förväntningar. Jag ljuger om jag inte säger att min ångest just nu är ganska märkbar. Min längtan till GHS är väldigt stor och jag är så förväntansfull. Vi är samma gamla gäng som åker och intar mässan på onsdag och efter det är det fyra dagars full rulle som gäller. Min stress är främst över inflytten och utflytten. Det är som att flytta en stor tvårumslägenhet två gången inom loppet av fem dagar. Inte kul och lätt ångestframkallande. Men med sköna skor och mycket godis så fungerar det också.

Jag är dessutom väldigt glad över alla namnförslag och jag vet att vi kommer hitta våra vinnare här. Vi har redan internt beundrat alla namn och många av oss har sin egen topplista med namnen som ni skickat in.

Stort tack för alla namnförslag hittills, det värmer i våra lätt stressade hjärtan.

(null)
Jenny inventerar och planerar vad som ska till vårt andra lager och vad som ska till mässan. 

(null)
Tur kartongerna inte är så tunga…

(null)
Många nya pärlpannband, inte bara enfärgade utan också flerfärgade…

(null)
Nya etiketter på nya träns. Vi gillar vår lilla ”ärta” i guld och marinblått. Taggarna är designade tillsammans med min kollega Anna Berg.

(null)

Share:

5 comments

  1. Jennifer 20 februari, 2015 at 22:00 Svara

    Jag ser sååå mycket fram emot att se alla nyheter! Så himla synd att man inte kan åka till mässan bara för det är ju alltid roligare att se och känna på allt i verkligheten. 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *