Det är inte varje ungt företag som lyckas få in sina produkter hos de allra bästa. Därför bugar och bockar hela PS och det värmer våra hjärtan att just dessa ryttare bär våra träns och kandar.

jeanna högberg psofsweden 1 psofsweden-kandar1 psofsweden-kandar2 Bilderna ovan är på Jeanna Högberg, en av Sveriges mest lovande dressyrryttare och aktuell inför kommande OS i Rio.

PSOFSWEDEN-PASSAGE-BRIDLEAlex_Vitall_tr1_300dpiPSOFSWEDEN-PASSAGEBilderna ovan är på Alexandra Duncan, Canadas bästa dressyrryttare, som slängde sitt gamla kandar sekunden efter att hon provat vårt i Wellington, Florida. Dagen efter gjorde hon sin första start och maxade poängen. Alex upplever en enorm skillnad och hästar har slutat skaka på huvudet och är mer harmonisk.

Allison_Chloe_Global3_300dpi Här är Allison Springer, OS-ryttare i fälttävlan och som precis som Alex Duncan upplever hon en enorm skillnad. Hon ”vägrade” lämna tillbaka tränset efter att hon provat det och hon fick så klart behålla det. Skillnaden hon upplevde var enorm.

Dylan_Katlin_1_300dpiDetta är en JJ Tates elev Dylan Katlin som upplever att hennes häst inte lägger sig på i handen och blir lättare och mjukare att rida. Hon ”vägrade” också lämna tillbaka tränset så hon fick sitt också…

Summer_Bridle_2_300dpi Summer_JJ_January2014_2_300dpi Summer_JJ_January2014_4_300dpiBilderna ovan på fuxen är på JJ Tate och hästen Summersby. JJ är en av USAs mest kända dressyrryttare och hon är helt kär i tränset Jump Off som hon använder till dressyren eftersom hon gillar känslan det ger och looken. Skillnanden hon märker är att ”Summer” blev mjukare och mer harmonisk vid ridning. JJ älskar tränset…

(Foto: RBM Photography)

Share:

9 comments

 1. Ulrika 6 april, 2014 at 21:12 Svara

  Bra produkter är ju ett måste för att nå långt även för eliten! 🙂
  Det ni har gjort är helt enkelt revolutionerande! Way to go!

 2. Cicci 6 april, 2014 at 21:36 Svara

  Nu när ni redan har med en fälttävlansryttare i ”ert gäng” skulle det vara ännu roligare att träffa er och prata 🙂

   • Sara 6 april, 2014 at 23:10 Svara

    Synd bara att vissa dressyrdomare är lite efter här upp hos oss 🙁 jag hoppas verkligen att fler tävlar på era träns i lite lägre nivåer också så dessa domare börjar ge med sig!:)
    Min häst är iallafall grymt nöjd med era träns och går som en klocka (tyvärr inte inne på banan). Men en dag… 😉

 3. Eirinn 7 april, 2014 at 13:22 Svara

  Selv jeg fra Norge harhørt godt om disse hodelagene – det er bare synd dere ikke har Kandaren i X – full. Min er så vanskelig å finne et kandar – hodelag som faktisk passer hans hode. :/

  • Karin 7 april, 2014 at 15:50 Svara

   Hejsan.
   Jag kan nästan lova att full kommer passa din häst som har x-full. De är nämligen riktigt stora. 🙂

 4. Emelie 8 april, 2014 at 15:34 Svara

  Ja, det vore nått att få prova ett av era träns på min dam. Vill bara hennes bästa, men tyvärr.. Är man fattig student och delar sitt hästintresse med sig själv inom familjen så har man inte riktigt råd att köpa för att se om det funkar!

  Men jag sitter ofta och kollar, så en väldigt vacker dag om ni finns kvar som företag när jag är klar som lärling, då ska jag nog kanske införskaffa mig ett av era träns.. Men jag måste, tyvärr vänta! Men det är roligt att man kan följa er och se vad som händer 😀

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *