Jag är verkligen nöjd med det arbete jag och ”bloggurun” Ingrid Skoog har lyckats med under denna relativt korta tid. I vanliga fall ligger ledtider på framtagandet av nya produkter på ca 6-12 månader, inte på 6 veckor, så jag har varit både pain in the ass-Karin och thank you, thank you-Karin för att få alla delar att snurra och landa hemma hos oss.

Men det är ju, som jag sagt tidigare, ett lagsamarbete och jag vill verkligen framföra stort tack till Maria (Ingrids mamma) och Torbjörn (vår proffshjälpare). De har hjälpt till med massor av saker och de gör det fortfarande. Jag tyckte de skulle skapa en egen bloggportal för alla framgångsrika bloggar, men de tyckte de räckte med Hjälpa Karin och Ingrid-portalen, haha, och det stämmer kanske bra.

Du är inte starkast ensam, den som hävdar det kanske gör det i ett försök att skuffa undan andra känslor och genom att träget rabbla mantrat ”ensam är stark, ensam är stark” försöka intala sig det. För har du ett team du jobbar med är det så mycket lättare att lyckas. Något som är än viktigare är kanske att du har lättare för att kunna acceptera att du också faktiskt kan, och får, misslyckas. Att misslyckas är mänskligt och oftast är det enormt stort inne i vårt eget huvud medan världen faktiskt snurrar vidare som tidigare, trots att du gjort något du inte är nöjd med. Konstigt va? Eller inte kanske, rätt naturligt. Jag är fast övertygad om att jag hade varit hälften av den person jag är idag om jag varit skyddad från alla mina misslyckanden. För de har varit många. ”Misstagens mästare” är en titel jag vet att många framgångsrika entreprenörer lite skämtsamt titulerar sig, och de gör det av en anledning. I Tyskland har man ett ordspråk som betyder ungefär ”Ingen mästare faller från himlen” och med det menas att det tar tid att lära.

Så, våga misslyckas för att kunna lyckas. Vad är det värsta som kan hända? Om du inte skadar någon eller riskerar landets säkerhet är det bara att köra. Och något som är så mycket mer hemskt än att vara rädd för att misslyckas är ju att ånga att man aldrig provade.

Så…

Look, if you had one shot, one opportunity.
To seize everything you ever wanted, one moment.
Would you capture it or just let it slip.

Detta otroligt passande citat är en av de texter vi valt att ha på ryggen av våra nya tröjor. Texten kommer faktiskt från låter Lose yourself av Eminem och är ledmotivet till filmen ”8 mile”. Jag bodde i Tyskland när filmen kom och sedan dess har detta varit min absoluta favoritlåt när jag behöver peppas. Texten är fantastisk och att sporras och inspireras av den är underbart. Särskilt de första 20 sekunderna.

Så lyssna nu när Eminem framför dessa vackra ord. Och dessutom lyssnar ni på resten av texten och upplever 4:21 minuters njutning.

http://youtu.be/1TADyXC2K0g

 

Share:

4 comments

 1. Julia 18 april, 2013 at 19:17 Svara

  Så galet snygga tröjor, nyskapande och originellt med texter och snygga färgkombinationer! Riktigt riktigt snyggt! Kommer dessa säljas online eller kan man kompromissa om man inte kan ta sig till Göteborg för att köpa en? 🙂 bra jobbat hörni!!

 2. Anna-Lena 19 april, 2013 at 17:08 Svara

  Hej! För det första vill jag tacka för en energigivande blogg, jag rådiggar er. Blir inspirerad av drivna människor, så det ska ni ta åt er av!

  Jag har en fråga – nämligen om era pannband. För i ett inlägg på DM’s blogg där de presenterade er idé om pannbanden etc. så fanns det en bild med olika pannband. Där fanns nämligen ett ljuslila pannband, som jag totalt blev störtförälskad i (har en svart häst som hade passat perfekt i den färgen), och jag undrar om ni kommer sälja just det pannbandet? Eller om det bara var en inspirationsbild till de där ”designa ett eget pannband” ? 🙂

  • Karin 19 april, 2013 at 19:21 Svara

   Tack Anna-Lena! Japp, vi kommer sälja dessa pannband även i lila. Om du har möjlighet att komma till Eurohorse så kom och kika hos oss, annars dyker de upp i shoppen om ca 1 vecka. De kommer hem till oss på tisdag nämligen. De är helt underbart vackra.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *