Dessa fina inlägg fick vi från Caroline och Becca. Vi publicerar det eftersom det ger oss styrka och lite ”jävlar anamma” att fortsätt kämpa.

Nu kan jag skratta mig lycklig som äger två träns från perfect sit of sweden ♡ ska jag vara helt ärlig så trodde jag knappt på alla som sa att deras träns var så himla bra, menar ett träns kan de verkligen göra någon skillnad hur det är utformat tänkte jag, visst micklemtränset hjälpe Örn enormt, så lite trodde jag väl. Men att ett träns kunde hjälpa Yr så pass mycket att hon slipper sina blåmärken som hon annars fått i sina svullster.

20140207-073525.jpg

Fungerar är något som det verkligen gör, jag älskar nackstyckena som är mjukt paddade och välutformat bakom öronen. För mig går function före design, men enligt mig är ps tränsen grymt snygga. Jag älskar click pannbanden, längtar tills jag får lägga ny beställning på ett pärlpannband åt Yr. Upplever att hon vågar ta bättre stöd mot bettet, och är mer harmonisk framför allt slipper hon sina blåmärken, rekommenderar till er alla ps träns. Det är helt klart de bästa produkterna jag köpt.

// Caroline

—————————————

Äntligen har jag provat mitt nya träns från PS of Sweden! Är riktigt nöjd faktiskt! Sitter bra och är supersnyggt. Väldigt smart med pannbanden, superlätt att byta pannband när man har tränset på hästen. Ponnyn verkade nöjd och öronen gick åt alla håll och kanter under uteritten. Om ponnyn är nöjd, så är jag nöjd!
Har inte provat det på något tyngre pass än, men det kommer.

PS of Sweden har ett väldigt bra kundbemötande då vi hade beställt ett träns tidigt i december. När vi nu i slutet av januari hörde av oss och frågade vad som hade hänt med tränset så kom det fram att vår beställning hade kommit igenom, men tränset hade varitslut. De åtgärdade problemet väldigt snabbt och vi fick rabatt på ett nytt träns samt lite extrasaker som plåster på såret. B.la fick vi ett supersnyggt bling-bling pannband, lite godis och läderputs! Supersnällt! Sen var de även grymt snabba på att svara på mail när vi hade frågor om storlekar osv. Tränset kom på några dagar, gick riktigt snabbt att få hem! Är supernöjd med tränset och kundbemötandet!

Tummen upp för er!

// Becca

20140207-073334.jpg

 

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *