Dessa väskor är några av våra storsäljare och de fungerar lika bra till stallet och borstarna som till vardags för datorn och smink. Jag ville skapa en väska som såg mer ut som en designer handväska än en tråkig ryktväska/gympapåse men den skulle vara lika tålig som en ryktväska och dessutom ännu smidigare och smartare. Jag är själv väldigt nöjd med resultatet och den fyller sin funktion väldigt väl. Botten inne i väskan är avtagbar och ger en stabilt design. På utsidan har väskan fem stå tassar för att skydda den mot slitage underifrån och inuti finns det tre fack, alla försedda med små krokar och mindre fack med och utan dragkedja. Facken är anpassade för saxar, mobilen, hårborstar, plånboken, nycklarna you name it… Väskan är perfekt när man flyger och här nedan är Anna på väg till Frankfurt inför Spoga-mässan. Här ser ni hur rymlig den är.

unnamed (2)

Väskan finns i fem olika färger och alla har de fiffiga krokarna som vi har tagit fram tillsammans med Northern Well. Hos dem hittar du massor av storlekar och häftiga färger eftersom krokarna kan användas till precis vad som helst så kan man aldrig ha för många av dem. Några exempel är vattenhinken i stallet, att hänga upp utrustning med, att fixera matkassar i bilen, till arbetsverktyg i boden…

Väskan är tillverkad i slittålig canvas med äkta läder i detaljerna så som handtagen och kanterna. En extra axelrem medföljer. Väskan kostar endast 599 kr och du hittar dem här.

29402949-origpic-4f3269.jpg_0_0_100_100_510_340_100

grooming bag beige _hög grooming bag navy _högKolla in denna lilla smarta film så förstår ni direkt hur många möjligheter det finns med dessa krokar.

 

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *