Ojojoj, här stormar hela havet. Grammatikfel, med eller utan ”s” och upphovsrätt hit och dit. Men vet ni vad!? Vi är inte ett jäkla dugg sämre än att kunna erkänna att vi har gjort fel. Något som egentligen tar flera månader att göra har vi jobbat stenhårt för och genomfört på endast sex veckor, vilket vi är SÅ stolta för. Att vi sedan inte tänkte kring upphovsrätten är någonting vi, om ett tag förhoppningsvis kan skratta åt, men det gör absolut inte att vi bangar. Vi gör om och vi gör rätt. Vi hade inte en tanke på att vi kanske gjorde något som Eminem inte skulle gilla, våra tankar gick inte så, utan vi kände att dessa texter var verkligen mitt i prick vad gäller vår känsla och tanke bakom designen. Men rätt ska vara rätt och vi vill verkligen göra rätt för oss.

Det som kommer ske nu är att ryggarna ska ändras och citaten ska skrivas om, tillsammans med en professionell låt- och textskrivare som har skrivit en av Sveriges mest kända låtar genom tiderna. Leveranstiden kommer bli någon ynka vecka längre men vi jobbar asset av oss för detta ska gå så fort som möjligt.

Vi har haft magknip och velat lägga oss på marken och skrika, men head high, girls. Vi tar oss an utmaningar, vi vågar och vi rätar på ryggen och tar detta som en lärdom inför framtiden. Vi vet att alla vi bakom Working Future är ett GRYMT team. Den mänskliga faktorn spelar in och trots att det rent ut sagt känts förjävligt det senaste dygnet löser vi detta, tillsammans.

Vi vill även mitt i denna storm, passa på att tacka er för alla fina kommentarer, all feedback och peppning. Ni är guld värda och det vore roligt om det inte blev en översvämning nu av halvsnälla kommentarer, det är ingenting vi behöver just nu och inget som vi glädjer oss åt. ♥

Och alla ni sötisar, kom till montern och prova ut tröjorna, häng med oss och skratta med oss åt felet. Där kommer vi också presentera de nya citaten och hitta på annat roligt. Vi ses i vår monter B08:12 hela vecka. Vi är där från öppning till stängning.

Framsidan stays the same, det är bara ryggen som får en ny, förhoppningsvis ännu snyggare design.

perfect-sit-pike-ingrid-skoog-09 perfect-sit-pike-ingrid-skoog-01 perfect-sit-pike-ingrid-skoog-06 

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *