I morgon kommer vi ha vår stora image-plåtning i Upplands Väsby. Vi kommer plåta Emilie Nyreröd och Nina Hoffman Küppers och sen så flyger Erika Lickhammer in från Holland i kväll bara för att medverka i morgon. Dessutom kommer Backyard Babies-sångaren Nicke Borg och jag själv att medverka så jag är så himla taggad. Fotograf är superduktiga Lina Nydahl och jag har med mig min högra hand, Anna. Dessutom har vi Sara (MOA) och Sandra på hår. Ja, jag tror vi är ett bra team och det ska bli väldigt roligt.

Vi har en helt nya rad produkter som vi inte avslöjat för er ännu men ni kommer få se dem så fort bilderna publiceras och våra nya schabrak och pannband kommer också visas upp i sin fulla glans.

(null)
Några av de nya pannbanden som vi kommer lansera på GHS i slutet av februari. Visst är de snygga och de är ännu snyggare i verkligheten än på bild…

(null)
Här är en liten sneak peak på ett av våra nya dressyrträns som vi även det släpper på GHS. Det är superlyxigt i finaste engelska läder men en vacker, smal piping i lack både på nosgrimma och nackstycke. Nosgrimman är bred men supermjuk och riktigt dressyrig (på bilden är nosgrimman smalare än vad den är när den kommer hem). Dessutom är det rundsytt och har alla PS-specialare som finns. Kommer både som kandar och träns och detta blev en storfavorit hos alla ryttare i Wellington som vi gjorde tränsprovningar på. 

Share:

4 comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *