Nu börjar jag längta hem. Jag har varit i Indien i nästan en månad nu och det börja kännas i kropp och själ. Indien är ett fantastiskt land med fantastiska människor, men också så helt annorlunda mot Sverige. Jag skulle nog inte klara av att bo resten av mitt liv här, men jag gillar mina många resor hit och människorna vi arbetar med känns som vår familj.

Detta är ett enormt privilegium som jag har skapat åt mig själv, visst låter det skrytsamt och kaxigt, men det är sanningen och du kan göra precis likadant. Det finns inte bara plats för en av oss, det finns plats för alla.

I eftermiddag ska vi åka till en enorm textilfabrik och får inspiration till kommande tyger och material till våra kommande produkter. Det ska bli väldigt intressant och det är svårt att komma in i fabriken. Men ägaren fick se ett exemplar av Equestrian Stockholm nya ridbyxor och då stod dörren vidöppen.

Vi får vara med om så extremt mycket under våra arbetsresor. Vi får se saker vi aldrig fått se om vi åkte som turister. Resorna gör att vi växer som människor och får ett annat perspektiv på livet, men även företaget växer mycket för varje resa. Denna tripp har varit den mest givande hittills och produkterna vi får med oss hem kan jag gråta glädjetårar över. Jag har enbart visat er några av dem, men vi har väldigt många nyheter som nu ska testas och sen förhoppningsvis beställas. Vi utvecklas hela tiden som företag och jag måste försöka titta på det utifrån för att kunna förstå det.

Jag funderar ofta på om jag vill vara liten i ett stort sammanhang eller om jag vill vara stor i ett litet sammanhang. Jag vill definitivt vara liten i ett stort sammanhang, en liten aktör i världen och inte superstor i enbart Sverige. Om man tittar på H&M så är de sedan ett bra tag en av världens ledande klädproducenter medan exempelvis Börjes Tingsryd är enormt stora med enbart i Sverige. Nu tror inte jag att det är Börjes stil att gå worldwide men ändå. Jag vill hellre vara en minimal H&M, sett till the whole wide world.

20140328-144933.jpg

Prototyp nr 1 av vår kommande grooming bag.

 

Share:

5 comments

  1. Cicci 1 april, 2014 at 17:53 Svara

    Jag kom på ytterligare en snart sak, fast denna har med kläder att göra, som jag tror ni skulle gilla ungefär lika bra som den andra idéen 😉 speciellt nu när ni har hittat en fantastisk tygfabrik! Så snart får ni se till att komma hem så vi kan boka möte!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *