InspirationVardagsliv

Lycka, lätt värd 50 mil.

Igår åkte jag och Rubi och min mamma den lilla korta streckan av 25 mil enkel resa, för att rida en MsvA till. För tillfället är det så att alla som ska kvala till YR sm, måste kvala på nationell nivå. Detta gör att väldigt många klubbar anordnar just detta. Men för mig och Rubi blir ju det ett problem. Vi är inte redo för Nationell nivå, varken prestationsmässigt eller enligt reglementet, då man kvalar för att få rida på den nivån. Det här gör att hittar man en MsvA på regional nivå, ja då får man åka dit den är, om det så slutar på över 50 mil.

Den här tävlingen var utomhus, så man fick startsignal när man red runt banan och så börjar man utifrån. Efter jag hade fått min startsignal så galloperande jag långsidan ner, och skulle vända in och starta. Solen lyser i mitt ansikte, vinden fladdrar till i mitt hår och hästen känns så fin och så ”med”. Det är verkligen heeeelt underbart fantastiskt!! Jag skulle åka 100 mil för den där känslan!

Jag hade dessutom precis fått en super fin frack i present av mamma och jag kände mig så fin och så lycklig!
Hur gick tävlingen då? Jo, det gick bra! Lite missar här och där, men en hel radda med 7or också. Dessutom jätte fina kommentarer från domarna sim berömde både mig och hästen och då blir man ju så himla glad!

Efter ritten åt vi en sallad på OKQ8 och sen åkte vi 25 mil hem igen. Trötta, glada och väldigt nöjda!!

20140420-160234.jpg

20140420-160240.jpg

20140420-160245.jpg

Share:

3 comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *