InspirationProdukterVardagsliv

Maja är hos Christofer Dahlgren!

Vår nyaste stjärna, Maja, är en otroligt duktig akademisk ridkonst-ryttare. Hon fick ledigt en vecka och är just nu, tillsammans med sin mamma Anna Lindh, hos Christofer Dahlgren på Hällekis Säteri på en vecks träningsläger. Maja och Anna är ju våra designers bakom vår nya AR-träns, så de vet verkligen vad de snackar om.

Här är Majas egna ord från resan.

Efter lunch bar det av mot Hällekis med två ekipage lastade med Sammy, Diablo och en himla massa hö och utrustning. Resan på 25 mil var lång som vanligt, speciellt med radion som enda sällskap i bilen, men väl framme verkade hästarna mycket nöjda med var de hamnat. Jag tror att de tycker det är skönt att de känner varandra också, så blir det inte så otryggt på ett nytt ställe.

Imorgon drar utbildningsveckan igång och det blir första gången jag rider för Christofer, det ska bli så himla spännande att se vad han kan hjälpa mig och Sammy med! Det är lite nervöst för min del då det är första gången jag tränar för någon annan än mamma på många år. För ett par år sedan var jag med på en WE-träning, men innan dess har jag inte ridit för någon annan sedan jag tävlade dressyr och behövde lite tips och råd angående just tävlingsbiten. Jag planerar även att ta någon lektion för Rebecka någon dag i veckan, för att få tips på hur jag kan fortsätta utveckla min och Sammys relation ännu längre.

Nu är det verkligen sovdags, det har varit en lång dag! På morgonen hann jag även med att både verka och rida Exito. Det gick riktigt bra idag och han börjar med och mer likna en riktig ridhäst! Vi har börjat kika på skolorna i trav alldeles nyligen och även med galopparbete där jag börjar be om formgivning och inte bara nöjer mig med att han galopperar utan att sakta av, då det inte är några som helst svårigheter för honom att galoppera balanserat med sina långa ben numera.

Jag ska försöka uppdatera flitigt under veckans gång och skriva om vad vi fått träna på och självklart visa bilder både på hästarna och den fantastiska omgivningen häromkring. Detta är verkligen ett ställe för att hämta inspiration!

maja-psofsweden

Ni kan även följa Majas resa här.

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *