Idag åkte jag till kontoret för att stöka bort det mesta inför ledigheten. Det blev några välfyllda timmar för mig (och Taina som kom förbi) genom att räkna beställningar, boka nytt och meddela kunder. Vi ska absolut inte klaga, men vi får några lugna dagar nu när rean är slut. Herre Gud, det finns enorma mängder hästar där ute som kommer få fina, anatomiskt träns i början av nästa år.

Vi är faktiskt i en smärre chock, vi hade väl aldrig kunnat förutse denna ”boom” som vi haft och det är med glädje vi kommer packa alla de hundratals träns som nu ligger på vänt.

Tänk så det kan bli! Om någon frågat mig i januari i år vad jag trott om slutet av året hade jag aldrig ens vågat drömma om detta. Jag har redan fått min julklapp och det är att få ha det jobb jag har. Jag behöver ingenting annat, jag är så tacksam, rörd och lycklig över att vi hade modet att skapar något. Det visar ju bara hur mycket du också kan…

Men nu när det är jul, tänk på de som inget har. Inte har någon att få av eller ännu värre, inte har någon att ge till. Jämför inte i skolan efter lovet vem som fick mest och dyrast. Berätta inte imorgon på Facebook om hur lycklig du är över att någon spenderar pengar på dig. Flasha inte på Instagram utan njut bara av att kunna vara, det är inte alla förunnat.

Tänk på att julen kan vara det värsta någon vet. Alla älskar inte julen utan det kan betyda ångest, oro och stress för många och det måste man förstå.

Lova nu; njut över julen, var glad för det som inte kan köpas för pengar och blir du sur över att inte ha fått det du önskat dig så skapa dig för sjutton ett eget jobb och tjäna egna pengar. Du får du köpa dig vad du vill…

God Jul på Er!

20131223-191518.jpg

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *