InspirationVardagsliv

Omöjligt är väl inget ord?

Allting var omöjligt tills det blev möjligt. Det var omöjligt att gå på månen, innan det var ännu mer omöjligt att flyga, det var omöjligt att surfa på nätet och det var omöjligt att tänka att saker som inte fanns faktiskt skulle kunna finnas. Och tänk vad tråkigt att leva kvar i den omöjliga fasen av sitt liv. För alla har vi dessa små faser som är rätt jobbiga men det är en väldigt skillnad att passera fasen eller att stanna kvar i den. Kan verkligen allt vara så jävla svårt, krångligt, onödigt och just det, omöjligt? Just känslan av att tänka i möjlighetens bana, se öppningar och målsnöret gör att man ofta väldigt lätt når dit man vill. Det låter kanske enkelt men det är ju precis så enkelt som det låter.

Om vi tar bort ”o” i omöjligt och lägger till ”inte” efter varför så har vi ett sjysst svar på allt. Varför inte, liksom?

Jag tänker ofta på mitt liv, på de val jag gjort och på hur jag ska få det dit jag vill. Jag är rätt övertygad om att det jag tror ska hända kommer att slå in men att det inte kommer vara samma sak idag som i morgon. Jag flyttar fokus och när man växer så växer också målsättningen.  I dag vill jag detta för PS, i morgon vill jag det jag ville igår + en ny sak. Och så håller det på. Det är roligt även om det är som att cykla, kan man det en gång kan man det for life. Jag gör ju samma sak hela tiden fast det är med olika produkter. Nya tankar, nya lösningar, nya öppningar, nya möjligheter, nya mål och nya givande samarbeten och det ända jag vet att jag kommer längre, jag vet bara inte var jag kommer att landa.

Well, some say life will beat you down
Break your heart, steal your crown
So I’ve started out for God knows where
I guess I’ll know when I get there

work

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *