Yes, nu är vi här, på världens största fackmässa för ridsporten. Det är Spoga Horse och varje år har de två mässor här i Köln. Den nu på hösten som är gigantisk och sen en lite mindre i februari.

Vi hade först bokat monter för att ställa ut här, men vi avbokade den eftersom vi faktiskt kom på att vi inte alls varken vill eller var redo att skaffa oss distributörer i andra länder. Lite ”udda” när man först planerar hela montern och sen så, nä vänta, vi vill ju inte detta… Men vi kände att vi var tvungna att åka hit och uppleva mässan IRL eftersom vi säkert kommer ställa ut här så snart vi känner att vi är mogna.

Vi åker dessutom till Indien på en ny designresa om någon vecka bara, så vi är här och insuper atmosfären och känner av höstens trender, så får vi se om något faller oss i smaken.

Jag kan dock lova att PS kommer ha marknadens snyggaste pannband i höst. Åh vi längtar… Några ska jag redan få med mig hem härifrån Spoga. Jippie! Det ska bli så kul att träffa alla våra tillverkare igen…. Även om vi ser dem om någon vecka i Indien, men ändå.

Imorgon visar vi upp vad vi gillar härifrån Köln och Spoga.

So long, babes!

IMG_1256.JPG

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *