Idag var Ola och jag inte bara och titta på Max, vi gjorde en heldag med hästar och var även i Sandviken (Högbo) och titta på min BFF Mariah och PS-ryttaren Emma Mattisdotter. Väl där sprang vi på ytterligare en PS-ryttare, nämligen junioren Filippa Norrman.

Hur gick det då? Jo, som rubriken avslöjar gick det väldigt, väldigt bra. I Msv B:4 vann 15-åriga Filippa Norrman på Candela på 69,89%. Hennes häst är som förbytt efter att de började använda PS-kandaret då hon är en väldigt känslig dam. Men oj vilket fin ekipage, det lovar gott inför framtiden.

filippa1.jpg

PS-ryttaren Emma Mattisdotter tog storslam och var både etta och tvåa i dagens högst klass, en Msv A:1. Vann gjorde hon med sin svarta skönhet, Cocu (68,48%), och två med Chanel (67,67%).

emma1.jpgEmma och Cocu dansade fram på banan och var en sann fröjd för ögat.

emma2.jpgJag fick äran att vara groom åt Mariahs fina Rubi som debuterade Msv A:1 idag.

karin1.jpg karinmariah2.jpg mariah1.jpg Mariah Enochsson Pålebo gjorde en strålande debut. Jag är väldigt stolt över henne och de missar hon fick var småsaker som felfattning och galoppinslag i traven. Så små saker som alltså är värdsliga fel men som kostar massvis med poäng.

mariah4.jpgmariah3.jpgDuktig Rubi. Läs mer om Mariah start i hennes eget inlägg här nedan.

mariahkarin1.jpgJag och Mariah, snygga ryggar va? Ser ni dessutom grooming bagen som kommer hem till oss om två veckor. Jag älskar väskan och har med mig den jämt…

Foto: Ola Eriksson

Share:

2 comments

  1. Haylie 18 april, 2014 at 22:49 Svara

    Älskade Rubi! jag var groom/hjälpande hand i stallet som tog hit honom från tyskland. Det är en underbar kille och han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Jätte kul att det går bra också! All lycka till och stor kram 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *