Jag är själv uppvuxen på ridskola och jag spenderade all min lediga tid där från det att jag var 7 år gammal till jag flyttade till Tyskland för att jobba med hästar år 2000, då var jag 18 år. Jag vet vilket ovärderligt arbete dessa trotjänare gör och jag hoppas och tror att alla Sveriges ridskolehästar har det lika bra som de jag mötte under min uppväxt.

Jag blir riktigt glad när jag fick detta meddelande av Johanna som jobbar på ridskola och det glädjer mig att även ridskolor vill satsa på sina hästar genom att hitta de bästa tränsen till dem. Ridskolehästar är oftast väldigt friska av sig men när man stöter på problem med nacken och/eller tecken på att någonting inte stämmer då man rider, ja, då är det underbart att läsa att ridskolor satsar på sina hästar lika mycket som vi privatryttare gör.

Härligt Johanna…

Jag är en av dom hästtjejerna som ALDRIG har trott på att ett träns skulle göra någon större skillnad på en häst. Men PS of Sweden har överbevisat mig flera gånger om! På jobbet har vi en ridskolehäst som alltid har gått o slått med huvudet när man rider. Ingen visste varför och jag fick för mig att testa ett träns från PS och vilken skillnad! Han var helt stilla med huvudet hela ridpasset och han blev mycket lättare i handen. Tack PS för en toppen produkt! // Johanna

Share:

2 comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *