Jag tror att de flesta av er redan är på semester eller kanske till och med är tillbaka på jobbet. Jag jobbar en vecka till och sen så är det min tur… Jag och Ola gör oftast samma sak, för även om vi reser väldigt mycket så är vi båda väldigt bestämd med vad vi vill ha på vår semester och då spelar landet ingen större roll. Vi vill helst ha ett riktigt fint hotell, all inclusive och en bra pool och bra strand. Bra och många restauranger att välja mellan samt gym med tennisbana. Sen helst inga barn på anläggningen och då är vi nöjda. Så nu har vi hittat allt detta och det ligger i Turkiet denna gång.

Det ska bli riktigt skönt att åka bort och bara koppla av. Jag önskar nästan att det inte fanns wi-fi så jag ”slapp” koppla upp mig och känna stressen som jag faktiskt känner över att inte vara på jobbet. Men denna gång så överlåter jag allting (med trygg hand) till Taina, så nu ska jag försöka att verkligen koppla av. Svårt och en tuff utmaning, men det ska nog gå bra.

Lever man med jobbet 24/7 så behöver man en paus ibland och det finns inte en kväll som jag inte svarar kunder på FB, på Instagram eller här på bloggen. Att gå hem från jobbet kl 17 är inte riktigt helt sant, snarare stänga av mobilen kl 23… Men nu så ska jag, för min egen skull, koppla av och koppla bort.

Sen är det faktiskt så att när man är egenföretagare så är det såhär. Du kan inte stänga av varje kväll för att ”du inte jobbar då” utan driver du eget så måste du vara mer eller mindre alert. Ibland måste man jobba fast man ska vara ledig och ibland måste man jobba sent fast man började tidigt, ingen annan gör jobbet åt dig.

Men, innan dess är det en vecka kvar med jobb och i morgon ska jag följa med Max och Maria till Sundbyholm. Max ska gå en 1,35 och sen 1,40 i helgen. Han var felfri igår i 1,30 och placerad. Min duktiga Max… PS of Sweden sheep skin1Tror ni Max passar i detta träns, fast i brunt då? Han ska få ett High Jump när de kommer in i lager igen i mitten av augusti, nu finns det ju inga kvar. 🙂

Share:

1 comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *