Den 4-7 juli kommer det vara SM i islandshäst i Norrköping och vi kommer så klart att vara på plats för att lansera våra nya, anatomiska islandsträns. Dessutom kommer vi visa er en riktigt snygg, ny modell av schabrak specialdesignat för islandshästar. Vi jobbar just nu på färgerna och de kommer antagligen vara rätt jordnära, lättmatchade färger med snygg brodyr och passpoal.

Tränsen testas just nu för fullt av våra testpiloter. Ena modellen kommer komma med lackad, engelska nosgrimma med avtagbar aachenrem och den andra modellen kommer med remontnosgrimma försett med Swarovskipärlor. Bägge tränsen kommer finnas i svart och brunt med tyglar till.

Förutom produkter för islandshäst har vi även sakerna för er ryttare samt massor av exklusiva pannband. Vi kommer även sälja vårt nyttiga hästgodiset som sålde slut under Göteborg Horse Show. Nu har vi laddat upp med nya smaker, vad sägs om kokos, kiwi, vanilj, hallon och ananas tillsammans med våra klassiska smaker som lakrits, örter, äpple, morot och vitlök. Yummie…  priser sm islandsm islandBilderna kommer från SM´s hemsida.

Share:

3 comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *