InspirationProdukterVardagsliv

Tränsplåtning hos Emilie Nyreröd

Igår var jag och PS´ ständige tränsfotograf, Linda Andersson, hos Emilie Nyreröd och fotade nya produktbilder. Jag har nog aldrig upplevt det enklare än igår att fota träns eftersom vi fick världens bästa service. Emilie var en fena på att få fram öronen på sina hästar och hennes hästskötare Bea Svensson servade oss med snyggt knoppade hästar så allting rullade på i rask takt.

Linda och jag har jobbat ihop länge så vi är samkörda och vi vet hur vi vill ha det. Linda är grym på att fota dessa typer av bilder, ja, alla bilder egentligen och hon har bra öga för hur hon kan ”bygga” snygga miljöer.

Här är lite bilder från gårdagen. Vissa fotade av Linda och andra har jag tagit med min mobilkamera…

(null)
Emilie är nu kittad med nya träns, kandar och pannband. Miata kommer glänsa mest av alla i Norge nästa vecka. Pannbandet med kristaller i ljus aqua är to die for…

(null)
När det finns ca 50 olika pannband att välja mellan är det svårt… Emilie och Linda letar i ”skattkistan” (läs påsen med pannband) efter avslutad fotografering.

(null)
Emilies snygga hingst Manuel i grimman Fancy Stud halter. Finns i brunt med guld och svart med silver. Anatomiska nackstycke tycker vi är att föredra under långa resor till tävlingar. Sen är grimman så himla snygg också och han bär upp det perfekt.

(null)
Sneak peak på nya Shine 2-tränset.

(null)
Tillpassning av Flying Change-tränset.

(null)
Inne i Emilies stall.

(null)
Pearl kommer nu i storlek cob och full, en efterlängtad nyhet av många…

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *