InspirationProdukterVardagsliv

Vi längtar också till Pick ‘n’ Mix…

Detta fina inlägg hittade jag på Rebeckas blogg. Just Rebecka är en av de kunder som vi har en speciell relation till, vilket vi verkligen uppskattar. Vissa kunder blir det så med bara…

Som många av er vet så har jag ett väldigt gott hjärta åt Perfect Sit of Sweden. Jag kommer nog aldrig köpa något annat träns än deras. De har bra rykte, bra produkter och tillvärkarna/personalen är ju helt guddomliga. Jag är så glad över en förändring i ridsporten som kommer kunna göra extrem skillnad i fler länder än bara Sverige. Att någon har så smarta idéer som gör skillnad åt i princip varje häst. Stolt kund till PS!

Men nu till rubriken då! Jag läntar tills de kommer ut med lösa delar, så som nosgrimmor och nackstycken. Tänk att plocka ihop ett eget anatomiskt träns med allt vad du kan önska dig. Bästa nackstycket, mest passande nosgrimman och läckraste pannabandet – vilken lyx! Ella ska få sig en mera dressyrliknande nosgrimma, helst med vitt foder. Sen ska Bandit få en plattare, t.ex. flat out eller high function hade jag tänkt. Så jag bara väntar och väntar tills de kommer ut så jag kan få shoppa och gynna dem lite till än de lilla jag köpte i gbg.

Och ja, Pick ‘n’ Mixen kommer ha beräknad premiär i maj och vi längtar. Precis som Rebecka skriver handlar det om att du bygger ihop dit eget drömträns. Vi berättar mer lite senare…

20140307-072543.jpgKanske vill du bygga ihop ditt eget kandar och snart har du möjlighet.

psofsweden_Pick_n_Mix

Share:

5 comments

  1. Lisa Ullbors 9 mars, 2014 at 19:31 Svara

    Detta låter fantastiskt att kunna plocka ihop ett träns som passar perfekt till hästen. Jag har hästar i storlek ”cob och en halv” dvs full får man ha inspänt på innersta hålet överallt och göra extra hål på nosgrimman. Cob är lite korta i sidstycket men bra över nosen. Jag ser fram emot att kunna kombinera!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *