Jaha, ytterligare en dag till ända i ett liv som kallas mitt. Ibland tänker jag på hur sant det är att vi lever. Och att vi är så olika. Vissa vill resa, bo i tält. Jag hatar tält och sover med öronproppar. Vissa vill ha trygghet 8-17 och leva livet efter det. Jag vill ha magi från 8-17.

Tänker ni ibland på om ni jobbar för att kunna leva eller om hela livet är som ett jobb? Mitt liv är my mission. Ett mission som jag ska lyckas med. Det är, och ska vara, magiskt.

Jag önskar att jag kan se tillbaka på detta om några år och le. Le åt hur dedikerad jag var och hur dedikerad jag fortfarande är. Har ni ett jobb ni skulle kunna döda för? Jag har.

Känner ni ibland hur ni svävar och liksom tittar ner från taket? Jag gör. Känner ni ert flow? Har ni ett? Jag känner det. Ibland är det ljust utanför fönstret och dagen tar liksom aldrig slut. Det är som om den bjuder in till ytterligare prestationer. Den bjuder upp till dans och vem vill inte dans?

20140422-213141.jpgDetta nya pannband kanske borde heta ”Love Life”…

20140422-213424.jpgOch detta ”Fuck Life” för pissiga dagar.

Share:

10 comments

 1. Joanna 23 april, 2014 at 15:24 Svara

  Det känns som om ni har det roligaste jobbet! Så sjukt ballt att starta ett företag som ditt/erat och lixom bara se det växa! Och bli så omtyckt och faktiskt göra sån stor skillnad i andra människors liv! 😀 tycker även att det är coolt att ett svenskt företag konkurrerar med andra stora märken, så som dyon, JW osv här i Sverige 😀 nä hatten av för er!

  • Karin 23 april, 2014 at 15:35 Svara

   Tack massor, Joanna! Ja, visst har vi det superkul men det är hårt slit också. Men jag är tacksam och kämpar på.

   Kram

 2. Petra 23 april, 2014 at 21:34 Svara

  Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Det är så skönt att plugga in öronpropparna djupt i öronen när man gå och lägger sig och verkligen höra hur omvärlden stängs ute. Sover själv jämt med öronproppar då jag har svårt att somna med störande ljud om kring mig och sover väldigt lätt. Vaknar av minsta lilla ljud om jag inte har propparna på mig.
  Har du något bra tips på öronproppar att sova med? De vanliga gula som jag har får jag ibland lite ont av.

  • Karin 23 april, 2014 at 21:38 Svara

   Jag är exakt samma som du… Måste ha dem för att slippa höra allt. Love it.

   Jag har också de gula men jag har kommit på att jag tar lite lite fin handkräm och duttar i örat innan jag sätter in proppen. Då får jag aldrig skav, jag fick det hela tiden tidigare. Men krämen gör susen och dessutom är propparna lätta att få in då.

   Kram :)))

   • Petra 24 april, 2014 at 20:48 Svara

    Tack för tipset. Det ska jag testa. Låter ju perfekt om man slipper skav och få ont av propparna. Jag har dock inte nått problem med att få in propparna nog djupt i öronen. Gäller bara att lyckas rulla ihop dem ordentligt först och sen lyfta ytterörat med motsatt hand (vänster till höger öra) och sedan sätta in proppen.

    Använder du bara öronproppar när du sover eller vid andra tillfällen med? Själv har jag musik och simproppar på mig på konserter, uteställen, bio, spinningpass och andra ställen där jag tycker att ljudnivån är för hög.

    • Karin 24 april, 2014 at 21:16 Svara

     Nja, jag älskar musik på hög ljudnivå men på konserter har jag alltid proppar, ljudet blir liksom renare då när allt sorl försvinner

     • Petra 24 april, 2014 at 21:46

      Håller med om att det låter bättre på konsert med öronproppar på. Jag fick tinnitus i två veckor efter en konsert då jag inte hade öronproppar. Sedan dess är jag försiktig och har alltid proppar med mig så jag kan skydda öronen när det är hög volym. Var nog jobbigt att ha pip i både öronen i två veckor. Vill verkligen inte få det igen.

     • Karin 24 april, 2014 at 21:53

      Min mamma har haft tinnitus i hela sitt liv och hör dessutom dåligt på det. Min högst önskan är att hon ska få bra hörsel igen.

 3. Cicci 23 april, 2014 at 22:14 Svara

  Grymt imponerande jobb ni gör som går ut hårt och bara fortsätter leverera!
  Du/ni har fått mig att börja fundera över vad det egentligen är som jag vill jobba med. Ska se om jag hittar något i närheten så kul som ert jobb 😉

  (PS. Mitt mejl kanske hamnade i skräpkorgen? Vet att de hamnar där hos vissa 🙁 DS. )

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *