Dagens arbete bestod av möte med Johanna från Equestrian Stockholm och vår nya kollektion till utvalda ryttare som ska ingå i vårt gemensamma team. Vi hade mötet kl 17. I ett ridhus. När Max tränade. Kan det bli bättre…?!

Maria trimmade som sagt Max för Helena Persson och hon har redan hittat knapparna väldigt bra. På söndag är det tävling i Vallentuna för de vackra tu och det gäller att get the party started in time, liksom.

Max är en känslig kille, han får lätt skav på haserna eftersom han gärna ligger och sover men innan dess ska han ”bädda rent” och då finns det ingen torv kvar i mitten. Sen tappar han manen av halstäcket på vintern och får skav vid bogen och av sporren vid ridning. Vi har ju en produkt som jag gillar och som är den ända av våra saker som vi själva ej står bakom, nämligen Body Bandage. En produkt som skapar diskussion. Jag kommer skriva mer om den imorgon, för världen kan verkligen ses genom olika glasögon, men ibland får man enas om vilken slipning man ska ha. Ja, mer om det kommer som sagt.

Men här nedan är Max med hans nya BFF, Virre och jag tillsammans med Maria och Max. Jag var den som inte svettades…

20130625-212654.jpg

20130625-212702.jpg

20130625-212709.jpg

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *