Fy vilken hemsk dag vi haft. Vi klev upp 04:30 för att ta flyget mot Helsinki Horse Show kl 06:55 från Arlanda till Helsingfors. På plats på terminal 2 har det byggt om. Vi går alltid till vänster bort till Finnair men nu byggde de om och allt var igenbommat. Vi irrade omkring och hittade sen vår incheckningsdisk borta vid terminal 3. Alltså ganska långt från alla vanliga incheckningen. När vi kommer fram tittar hon vid disken på oss och riktigt njuter när hon säger ”Tyvärr, ni är 4 minuter sena till bagage drop. Ni får inte checka in er väska för det är försent.”

Jag höll på att dö – 4 minuter och det pga att de inte satt upp några skyltar om vart de flyttat incheckningen. Ni som känner mig kan ju tänka er hur vi bemötte henne på det, men det fanns inget att göra. Jag fick vackert köpa nya biljetter för 4500 kr. Trots att man är guldkund hos Finnair. Vi ringde även Jennys kompis som jobbar på Arlanda och SAS och hon bekräftade att det inte är några problem att få med bagaget eftersom boarfingen inte öppnar ännu och vi var priority members, de löser alltid sånt för sina medlemmar… Kanske borde flyga mer med SAS…

  

Väl framme börjar vi bygga montern  och godset sitter fast i tullen men efter fyra samtal löste det sig. Sen byggde vi monter i 8-gradig värme till kl 21. Innan vi gick till hotellet fick jag dessutom en järnpinne i pannan så jag har världens bula.

 
Tur maten var god i restaurangen. Behövs eftersom mässan stänger 23 alla dagar. Jobbar 9 – 23 är inte vad jag längtar efter just nu, men det blir toppenbra bara vi är igång.

Hoppas vi ses i monter P20 på Helsinki Horse Show. 

  

Share:

3 comments

  1. Petra Nilsson 21 oktober, 2015 at 22:05 Svara

    Lycka till i Finland. Ni är bäst och min häst kan inte leva utan era träns. Det går allvarligt inte längre att rida på något annat. Han bara slår med huvudet och visar obehag.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *