Vardagsliv

Fina, fina människor!

Snart är det GHS och innan dess är det mycket som ska göras. Dessutom ska alla våra hemligheter avslöjas. En av dem är riktigt stora och det är typ en handfull personer som vet om det och vi smider planer för fullt.

Förutom att hemligheten ovan ska fotas, stylas, prissättas, förpackas och älskas, så ska alla nya träns komma hem, våra nya schabrak som är designat av en hoppryttare/tränare och sen ska nästa resa till Indien planeras och islandskollektionen ska se dagens ljus. Taina Hägglöf som är huvuddesignern bakom våra nya, kommande träns är grym och verkligen noggrann med alla millimetrar. Är en millimeter inte genomtänkt på en design är det någon annan (läs tillverkaren) som tänker den millimetern och då blir oftast den lilla delen inte som du trodde, fast det upptäcker du efteråt, haha.

Sen är ju kandaren också ganska nära nu och det är Mariah Enochsson – Pålebo som har det som sin mysunge. Med andra ord, jag omger mig med fantastiska människor som är outstanding och den lilla loppan som jag inte kan avslöja namnet på ännu, är även hon en coming star som så många av er redan älskar. 

Trots allt detta roliga och svettiga har jag beslutat att jag behöver lite time off, så i slutet av denna vecka åker jag till solen med min älskade man och andas och softar i en vecka. Just nu är det 36 grader varm där, en bra uppladdning inför Indiens ca 50 stekande grader. Som Susanne sa, vi kommer vara som kokta kräftor, haha.

bildis9Fina människor: Taina Hägglöf…

PS-segersta6…Mariah Enochsson – Pålebo och jag på Segersta Equestrian och…

equitana4…fina Susanne (PS säljchef) här tillsammans med Lill-Carro i Tyskland.

Så, se till att omge er med bra, inspirerande och sporrande personer, resten tar med än de ger, om de nu ger något överhuvudtaget.

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *