Vardagsliv

Påsk, är det så mycket att ha?

Ja, verkligen om man ser till ledigheten som det innebär. Nu är det ju ganska lätt att falla in i arbetets flås när man inte har en start- och stopptid som på ”vanliga” jobb. Jag har precis suttit och planerat in vår nästa resa till Indien och den blir ganska snart. Det är inte 100 ännu att vi beger oss i väg men jag hoppas det blir av för det underlättar så mycket att vara på plats i fabrikerna och gå omkring och fixa där. All design sitter och vi kan testa olika varianter direkt. Swosch säger det bara så fixar något det och vi får resultatet efter en kvart. Snabba puckar och det gillar ju vi.

Om vi åker kommer det bli i början av maj och då är det 45 grader varmt där nere. Jag är lite nervös för det men de har ju AC i fabriken och på hotellet, men jag är lite nervös inför det vi kanske kommer att se runt omkring på gatorna. Nu är ju folket vana vid denna hetta, men ändå. Indien är ett underbart land, jag har bara inte upptäckt det ännu. Men denna gång ska vi försöka klämma in lite kultur också och kolla på annat än tempel i gathörnen, för det finns det mycket av.

Men nu ska jag och Ola (min kära sambo) åka och påskhandla inför vår påskmiddag. I morgon och måndag är det Vällingby igen.

Påsk, ja, det är nog lite nice i alla fall.

Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *